ROTACIJA: Marović na čelu DPS-a

- S obzirom na čitav niz novih obaveza koje sada Đukanovića čekaju kao predsednika Vlade, u ovim posebnim specifičnim uslovima, postajaće potreba neke dnevne koordinacije u partiji i u tom periodu njegovog odsustva, tu funkcije koordinacije kao prvog čoveka u partiji bi trebalo da radim ja - rekao je dosadašnji potpredsednik Demokratske partije socijalista

  • 0

Potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović rekao je da će preuzeti upravljanje tom strankom, nakon što je njen lider Milo Đukanović ponovo postao crnogorski premijer.

Marović je, gostujući u emisiji "U centar" na Televiziji Crne Gore, rekao da je Đukanović o tome upoznao Glavni odbor i Predsedništvo ove partije.

- S obzirom na čitav niz novih obaveza koje sada Đukanovića čekaju kao predsednika Vlade, u ovim posebnim specifičnim uslovima, postajaće potreba neke dnevne koordinacije u partiji i u tom periodu njegovog odsustva, tu funkcije koordinacije kao prvog čoveka u partiji bi trebalo da radim ja - rekao je Marović.

Upitan očekuje li da to pitanje ubrzo bude i formalno rešeno, on je naveo da se to već desilo  zahvaljujući činjenici informisanja i prihvatanja te okolnosti. Đukanović je 4. decembra, sedmi put, izabran za predsednika Vlade Crne Gore.

(M. S. / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA