SIRIJSKA KLANICA: Dečak ubija zarobljenika mačetom (VIDEO)

Nakon jezivog ubistva na klipu se vidi truplo, na prsima odsečena glava, a muškarci okolo skandiraju "Allahu akbar" ili "Bog je veliki"

  • 3

Jezivi video-snimak objavljen na Jutjubu prikazuje sirijske pobunjenike kako teraju dečaka da odseče glavu nenaoružanom zarobljeniku.

Na krajnje uznemirujućem video-snimku se vidi dečak koji zarobljeniku, kome su ruke vezane na leđima, mačetom odseca glavu. Nakon toga na klipu se vidi truplo, na prsima odsečena glava, a muškarci okolo skandiraju "Allahu akbar" ili "Bog je veliki".

Nakon objavljivanja snimka, povlači se pitanje da li pobunjenici uopšte zaslužuju stranu pomoć.

Ovo je samo poslednji u nizu stravičnih incidenata koji su postali učestali u poslednjih nekoliko meseci. U ponedeljak je 13 vojnika ubijeno tokom zasede, dok su sirijski borbeni avioni kasnije uzvratili bombardovanjem, prema informacijama Opservatorije za ljudska prava Sirije.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO-SNIMAK:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobe

    11. decembar 2012 | 14:16

    Da li se obracao Alahu ili Isusu, nebitno kako ko shvata, molim te oprosti za ovakva dela ovih groznih ljudi. Kazni ih za ovakve postupke, neka odgovaraju pred tobom. Alah jeste veliki bas kao i Isus, ali kad ovo radite ne spominjite ih molim vas.

  • Strucnjakowsky

    11. decembar 2012 | 14:33

    Igore,kako ne postoje! Jel si ti bio nekad u Bosni?

  • Igor

    11. decembar 2012 | 13:51

    Jel moguce da takvi ljudi postoje. . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA