POSLE PISANJA TELEGRAFA: Za 600 evra izdaju kuću na Rtnju za smak sveta!

Vešti stanodavci na ovoj planini dosetili su se da i na ovom danu zarade neki evro više, pa su se već pojavili oglasi u kojima se izdaju nekretnine po mnogostruko većim cenama od uobičajenih

  • 7

Nakon pisanja Telegrafa o povećanoj potražnji smeštaja na planini Rtanj, vešti stanodavci na ovoj planini su se dosetili da i na ovom danu zarade neki evro više, pa su se već pojavili oglasi u kojima se izdaju nekretnine po mnogostruko većim cenama od uobičajenih.

Tako pojedini vlasnici kuća izdaju svoje nekretnine i za 600 evra po danu, rizikijući da možda i ne dočekaju da potroše ovu svotu zbog najavljenog kraja naše planete.

Kako navode u "Halo oglasima", za sada je  pristiglo nekoliko oglasa, a po svemu sudeći će se njihov broj narednih dana uvećati.

Stanodavac koji izdaje kuću za 600 evra uz pogodnost provođenja tog famoznog dana na ovoj planini, navodi da je kuća odmah useljiva, da se radi o staroj gradnji, da je grejanje na čvrsto gorivo, odnosno da ima kaljavu peć, kao i da se radi o vlasniku kuće.

- Zakup za tri dana, uključujući 21.12.2012. grejanje na drva, voda, improvizovano kupatilo i WC - piše u oglasu.

Drugi oglašivač, koji ne traži toliku sumu za izdavanje, nudi kuću od stotinak kvadrata, u okviru koje postoji etažno grejanje, a predlaže i dogovor za količinu novca koju je potrebno izdvojiti za iznajmljivanje.

- Kuću na Rtnju za devet osoba, dve spavaće sobe plus dnevna, samo za smak sveta -  stoji u tom oglasu.

Treći oglašivač koji se odlučio za izdavanje sobe za smak sveta na ovoj poznatoj planini ne spominje cifru koja je potrebna, ali zato nudi spasenje od predstojeće kataklizme.

- Veruje se da planina Rtanj poseduje mistične moći i da se tamo može preživeti smak sveta - naveo je oglašivač.

(I. M. / foto: leptirica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    17. decembar 2012 | 19:11

    primitivizam neoze biti veci, kao ni pohlepnost

  • izet

    17. decembar 2012 | 19:14

    pa gdje će potrošiti tih 600 evra,ako bude smak..

  • Anon

    17. decembar 2012 | 20:16

    a vreme je da dodje kraj kakvih sve idiota ima na ovoj planeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA