JAKŠIĆ ZA TELEGRAF: Albanci su mi zapalili auto, ali borba ne prestaje

Vozilo je zapaljeno prošle noći, na parkingu ispred zgrade u Kosovskoj Mitrovici u kojoj poslanik DSS-a stanuje. "To je najmanja žrtva koju mi odavde možemo da podnesemo za naš narod", poručuje Jakšić

  • 0

Automobil poslanika Demokratske stranke Srbije Marka Jakšića iz Kosovske Mitrovice zapaljen je prošle noći u tom gradu, na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.

U razgovoru za Telegraf, Jakšić je rekao da je jasno ko je to uradio, ali da je to "najmanja žrtva koju kosovski Srbi mogu da podnesu za svoju državu".

- Pretpostavljam da je reč o političkim razlozima i mom zalaganju za celovitost srpske države, i sumnjam da su to uradili Albanci iz južnog dela Kosova. Ali dobro, idemo dalje, to je najmanja žrtva koju mi odavde možemo da podnesemo za naš narod - rekao je poslanik DSS-a.

Incident se dogodio nešto posle tri sata u Ulici kralja Petra, a očevici kažu da niko nije povređen. Kosovska policijska služba (KPS) je obavila uviđaj, a istraga je u toku.

Jakšić kaže da se ne oseća nebezbedno, ali da ne veruje da će policiji otkriti počinioce.

- Rekao sam im na koga sumnjam, ali ne verujem da će bilo šta pronaći, ipak su ovo uradili profesionalci - istakao je Jakšić.

(M. Stojanović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA