RADILE SATARE NA NBG: Obračun Kineza u Bloku 70!

Incident se dogodio rano jutros oko 9.30 sati u kineskom tržnom centru u Bloku 70, kada su dvojica Kineza došla iz Novog Sada i prvo se posvađali oko cena igračaka s prodavcem Vanom Veianom (45) u lokalu, nakon čega je on završio u lokvi krvi

  • 5
Kineski tržni centar, Blok 70, NBG

U tržnom centru u Bloku 70 danas je došlo do opšte tuče Kineza kada je jedan od trgovaca iz obližnjeg restorana uzeo sataru i sunarodnika prodavca Vanga Veija dvaput udario po butini i rasekao.

Pomenuti incident dogodio se rano jutros oko 9.30 sati u kineskom tržnom centru u Bloku 70 kada su dvojica Kineza došla iz Novog Sada i prvo se posvađali oko cena igračaka s prodavcem Vanom Veianom (45) u lokalu.

Svađa oko igračaka prerasla je zatim u otvoreni sukob između Vana i dvojice muškaraca, kada je jedan od njih otišao do obližnjeg restorana, uzeo mesarsku sataru i dva puta rasekao po butini Vana, koji je ležao u lokvi krvi.

On je u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prebačen u Zemunsku bolnicu, a lekari su utvrdili dve rasekotine dužine 15 centimetara.

Policija je jednog od napadača uhapsila nedaleko od tržnog centra, dok je drugi napadač lociran i sledi njegovo hapšenje.

(I. M. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA