POBEGLI BEZ PLENA: Pucano na blindirano vozilo za prevoz novca (FOTO)

Razbojnici su tražili od radnika obezbeđenja da otvore vozilo i predaju pare, a nakon što su vozač i pratilac odbili naređenje ispalili su veći broj metaka u kombi i pobegli ka Titelu

  • 3

Maskirani pljačkaši sa automatskim oružjem, u vojnim uniformama, zaustavili su i pucali na blindirano vozilo preduzeća za transport novca "Revnost" na izlazu iz Novog Sada ka autoputu za Beograd.

Razbojnici su tražili od radnika obezbeđenja da otvore vozilo i predaju pare. Međutim, vozač i pratilac odbili su naređenje pljačkaša, koji su zatim ispalili veći broj metaka u kombi.

Srećom blindirana stakla zaustavila su metke i onemogućila smrtonosne posledice po radnike obezbeđenja.

Videvši da će ostati bez plena pljačkaši su svojim automobilom pobegli ka Titelu. Kod sela Lok zapalili su automobil i pobegli čamcem preko Tise u nepoznatom pravcu.

Helikopter MUP-a uključen je u potragu.

(E. T. / Foto: Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Grujicic

    20. decembar 2012 | 18:29

    delo amatera. pucali u blindirano vozilo i kada su videli da metak nije probio staklo oni pobegli. smesno. blindirano vozilo u supstini jeste otporno na metke , ali kada ispalis 7,8 metaka u jedno isto mesto na staklu ,da vidis kako ce onda da neko nastrada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA