SKANDAL U HRVATSKOJ: Profesor osumnjičen da je seksualno ucenjivao učenika

Profesor u Makarskoj gimnaziji navodno je od učenika tražio da ga zadovolji, kako bi mu dao prelaznu ocenu. Pošto nije ispunio svoj deo dogovora, već je tražio još, učenik je sve to tajno snimio

  • 2

Jedan od profesora Makarske gimnazije osumnjičen je da je svog maloletnog učenika ucenio i naterao da ga oralno zadovolji.

Kako je saopšteno iz Splitsko-dalmatinske policijske uprave, policija je juče primila krivičnu prijavu protiv muške osobe zbog krivičnog dela protiv slobode i polnog morala.

Mediji pišu da se profesor sumnjiči da je seksualno ucenjivao jednog učenika za prolaznu ocenu, odnosno da je tražio da ga oralno zadovolji. Pošto nije ispunio svoj deo dogovora, već je tražio još, učenik je sve to tajno snimio.

Po profesora su danas posle podne na nastavu došli policajci u civilu i priveli ga u policijsku stanicu.

(M. S. / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • faila

    21. decembar 2012 | 08:30

    Pa eto, savrseno ces se uklopiti, ako nista drugo, buduci da si pripadnik iste vrste... dete je dete, bilo ono iz hrvatske ili srbije, bilo zensko ili musko, a profesor se mora kazniti...

  • hromi daba

    21. decembar 2012 | 06:01

    Hrvati su blagonakloni prema homoseksualizmu, a on im se događa ispred nosa i sa vlastitom decom. Kako li je bilo roditeljima dečaka od koga je profesor tražio da ga oralno zadovolji. Posle otkrivanja pedofilskih seansi u katoličkoj crkvi, došle su škole na red. Pošto je po Evropskim merilima homoseksualizam IN, profesor se može nadati ukoru direktora škole. Ako je preduslov da se družim sa pederima u EU, ne hvala, ostadoh ja na Balkanu i sa "sirovinama"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA