AVGANISTAN: Izgorelo 600 radnji u požaru na pijaci u Kabulu! (FOTO)

Najmanje 600 radnji izgorelo je danas u požaru na pijaci u Kabulu. Nema povređenih, ali je uništena velika količina robe. Za sada nema nagoveštaja da je vatra posledica terorističkog napada

  • 1

Najmanje 600 radnji izgorelo je danas u požaru na pijaci u Kabulu, preneli su mediji. U nesreći nema povređenih, ali je uništena velika količina robe, a prodavci su bili primorani da beže od požara.

Glavna menjačnica u Kabulu, koja se nalazi na ovoj pijaci, evakuisana je pre nego što je bila zahvaćena vatrom.

U gašenju požara učestvovali su avganistanski vatrogasci i policija, kao i pripadnici NATO snaga.

Pijaca se nalazi na manje od kilometra udaljenosti od predsedničke palate i nekoliko ministarstava i na njoj se tokom dana okupi veliki broj ljudi.

Dok se požar približavao menjačnici, trgovci su izneli stotine hiljada dolara u policijska vozila koja su čekala u blizini. Prodavci su, takođe, sklonili zlato iz obližnjih zlatara.

Za sada nema nagoveštaja da je vatra posledica terorističkog napada, a šef policije u Kabulu rekao je da je osoba koja je nadgledala pijacu nestala i da se za njom traga.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA