POŽAREVAC: Pop pretukao popadiju!

Supružnici su najpre započeli svađu oko neračišćenih porodičnih odnosa, upućujući uvrede jedno drugom. U jednom trenutku, sveštenik je suprugu snažno udario šakom u lice

  • 2

Sveštenik SPC Željko S. (33) iz Četereža kod Žabara tukao je sinoć svoju suprugu Tatjanu S. (30), zbog čega je ona odmah nazvala policiju.

- Protiv sveštenika Željka S. biće podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Predmet će biti predat i Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu, gde će oceniti da li u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela nasilje u porodici. Ukoliko se ustanovi da ima, protiv sveštenika biće podneta i krivična prijava – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Ovaj incident dogodio se kasno sinoć oko 22.40 u parohijskom domu u porti Crkve Svete Petke u Četerežu. Supružnici su najpre započeli svađu oko neračišćenih porodičnih odnosa, upućujući uvrede jedno drugom. U jednom trenutku, sveštenik je suprugu snažno udario šakom u lice, što je ona odmah prijavila policiji.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA