CARSKA FRIZURA: Podvodio devojke za 90 i 150 evra!

Policija je juče ponovo uhapsila Ljubišu Vasića (45) iz Smedereva, vlasnika noćnog kluba "Nina" u Mihajlovcu, zbog sumnje da je u svom lokalu posredovao u prostituciji

  • 9

Policija je juče ponovo uhapsila Ljubišu Vasića (45) iz Smedereva, vlasnika noćnog kluba "Nina" u Mihajlovcu, zbog sumnje da je u svom lokalu posredovao u prostituciji.

- Osumnjičeni se tereti da je od septembra ove godine angažovao devojke da rade kao plesačice u noćnom baru, dok je prava svrha njihovog angažovanja bila da zainteresovanim gostima pružaju i seksualne usluge, po ceni od 90 evra za pola sata i 150 evra za sat vremena - kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Pružanje usluga i naplatu on je organizovao tako što su gosti devojkama unapred plaćali 50 evra za pola sata ili 100 evra za sat. Po izlasku iz soba, gosti su konobaru plaćali razliku do pune cene, odnosno 4.500 dinara za pola sata ili 6.500 dinara za sat vremena. Ovu razliku vlasnik je uzimao za sebe, a konobar je lažno evidentirao u knjizi gostiju da su sobe iznajmljivane za noćenje, ili bi namerno propustio da bilo šta evidentira. Kriminalistička policija procenjuje da je prosečni dnevni promet u objektu iznosio oko 500 evra.

- Protiv šest devojaka, jednog konobara i jednog radnika obezbeđenja biće podneta krivična prijava za pomaganje u vršenju krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije - kažu u policiji.

Zbog organizovanja prostitucije, osumnjičeni Ljubiša Vasić hapšen je i u oktobru 2010. i u decembru 2011. godine. Zbog istog dela, on je i dva puta osuđivan, prvi put u februaru 2010. godine, kada je dobio 10 meseci zatvora i godinu dana zabrane rada lokala, a drugi put u februaru iste godine, kada je dobio 16 meseci zatvora i novčanu kaznu od 250.000 dinara. Međutim, i pored hapšenja i presuda, "Nini" je nesmetano nastavljao sa svojim "poslovanjem", kojim je stekao višemilionsku novčanu dobit.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дашони

    26. decembar 2012 | 12:38

    ХАХХАХАХАХАХАХАХААХААХАХХАХАХАХАХААХА КОЈА ФРИЗУРА ХАХХАХАХААХХХАХА ЦАРСКА ФРИЗУРА ПА ОВО НИ ШИПТАРИ ВИШЕ НЕ НОСЕ ХААХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХ КОЈИ ДРИПАЦ ,

  • Novak

    26. decembar 2012 | 16:09

    Lažu,pusenje 20 evra,karanje 40...,to je tarifa beogradskih srednjoskolki i studentkinja,manekenke od 100 na više,poznate voditeljke,glumice i pevačice od 500€ na više...mulatkinje iz marinkove bare 500-1000 dindzi....to je naš Beograd sodoma i gomora,zato stranci dočaze na jeftinu klopu,piće,probod i davorike dajke....

  • Beretka

    26. decembar 2012 | 12:46

    Voli čovek minival :-) kao da su ga na kupus pravili :-)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA