LJUBOMORA: Švaler muža ubo nožem u srce, pa mu čekićem razmrskao glavu!

Slobodan J. (43) iz Kragujevca je oko dva sata posle ponoći došao kod Nikole V. (36) koji je u ljubavnoj vezi sa Slobodanovom bivšom suprugom, što je i bio povod za svađu i tragediju

  • 1

Slobodan  J. (43) iz Kragujevca teško je povređen kada ga je, kako se sumnja, Nikola V. (36) najpre nožem ubo u srce, a potom mu čekićem polomio lobanju.

Krvavom obračunu koji se dogodio pretprošle noći u hodniku kuće Nikole V. u Gružanskoj ulici u Kragujevcu najverovatnije je kumovala ljubomora.

- Slobodan je oko dva sata posle ponoći došao kod Nikole, koji je već neko vreme u ljubavnoj vezi sa Slobodanovom bivšom suprugom. Izgleda da je to bio povod za svađu i tragediju koja se dogodila. Ispitujemo ko je na koga prvi nasrnuo, ali prema prvim saznanjima, Nikola je Slobodana dvaput nožem ubo u srce, a potom je dohvatio čekić i nekoliko puta ga udario po glavi! Nikola V. nas je i obavestio o događaju - kaže izvor iz kragujevačke policije.

Kada je patrola stigla na mesto zločina, Slobodan J., iako u teškom stanju, pokušao je da pobegne i policajci su ga, prateći tragove krvi, našli kako leži u susednoj ulici.

Komšije Nikole V. kažu da nisu čule nikakvu svađu, niti tuču i da su se ujutru iznenadile kada su saznali za događaj koji se zbio na samo nekoliko metara od njih.

- Ne mogu da verujem, Nikola je fin momak. Ali ko zna šta je tu bilo, pogotovu što mu je Slobodan banuo na vrata u pola noći - kaže jedan komšija koji želi da ostane anoniman.

Blizak prijatelj Slobodana J. rekao je da se on u poslednje vreme emotivno loše osećao.

- Teško je podnosio to što ga je supruga napustila s decom. Nedavno mi se požalio da ne može da izdrži što je razdvojen od porodice - kaže Slobodanov prijatelj.

Nikoli V. je određen policijski pritvor i danas će biti priveden kod istražnog sudije na saslušanje.

(I. M. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giminge

    3. januar 2013 | 15:46

    Kakav bobmbastican naziv a nema veze sa vezom!Sta je ovaj trazio kod coveka na gajbi u 2 ujutru!!?I da sto ne neapiste da je covek prijavio uznemiravanje od tog muza ljubomrnog i njegove pretnje?Jos je trebao u kucu da ga pusti i da ga ovaj bije??Zato je najbolji Americki zakon o privatnoj svojini, udji mu na posed i ode glava, sta on ima da trazi u tvom stanu/kuci, dvoristu??Aj bre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA