AUSTRIJA: Srbin Jelenko R. ubio devojku pa uspavao ćerku!

Jelenko R. (26 ) iz Austrije ubio je svoju devojku Rebeku M. (21), koja je nakon burnih svađa poslednjih godinu dana živela u SOS dečijem selu dok se nije porodila. Tokom poslednje posete, Jelenko je devojku zadavio a zatim ćerkicu uspavao i nahranio

  • 0

Jelenko R. (26), mladić srpskog porekla iz Austrije, optužen je za ubistvo svoje devojke Rebeke M. (21) koju je zadavio u Dorbirnu, dok je njihova četvoromesečna ćerka spavala u krevecu. Austrijsko tužilaštvo diglo je optužnicu protiv njega.

Naime, Jelenko je otišao u posetu Rebeki u SOS dečijem selu gde je živela tokom trudnoće. Zbog loših odnosa par je bio odvojen a dogovor je bio da Jelenko vidi Rebeku prvi put tek nakon porođaja. Međutim, Jelenko je insistirao na češćem viđanju jer je želeo da spase njihovu vezu, kao i da češće viđa devojčicu.

Kako je istakao advokat odbrane, situacija je eskalirala u ponoć kada je nakon burne svađe Rebeka na njega nasrnula nožem. Kada ju je savladao, Jelenko je Rebeku uhvatio za vrat i počeo da je stiska, nakon čega je ona preminula.

Nakon što ju je ubio, Rebeku je ostavio mrtvu na krevetu a ćerkicu je uspavao i sutradan nahranio. Jelenko se nalazi u pritvoru do daljnjeg.

(I. D. / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA