POTRESNO: Objasnila deci zašto je morala da umre! (VIDEO)

Dženifer Džonson sa Floride prošle godine je ugrađen pejsmejker kom se ubrzo žica olabavila. Novac za novu operaciju pokušala je da skupi pomoću video-snimka kojim se ujedno i oprostila od svoje dece

  • 0

Mlada majka sa Floride, saznavši da boluje od teške srčane bolesti, pre smrti je snimila video-klip pomoću kojeg je pokušala da sakupi novac za operaciju i da se ujedno oprosti sa decom, trogodišnjom Mikailom i 18 meseci starim sinom Malikaijem. Majka je u video-snimku objasnila zašto će umreti.

- Ja sam veoma mlada, tek sam dobila dvoje predivne dece, zašto ja? - pita se 30-godišnja Dženifer Džonson. Snimak traje četiri minuta, a u pozadini se čuje pesma Maraje Keri "Hero". Kako je objasnila u video-snimku, Dženifer boluje od  hipertrofične kardiomiopatije, koja joj je ustanovljena u petom mesecu trudnoće, samo dan nakon što se verila sa ocem svoje dece.

Ubrzo nakon dijagnoze doktori su joj ugradili pejsmejker, ali samo nekoliko meseci kasnije shvatili su da je jedna žica postala labava i da moraju da je poprave otvorenom operacijom srca. Pre operacije, majka je snimila poruku kako bi pokušala da prikupi potreban novac za operaciju, međutim, sakupila je samo 440 dolara.

Otvorenu operaciju srca imala je 14. decembra, a umrla je tri dana kasnije zbog komplikacija.

Pogledajte srceparajući video-snimak:

(I. D. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA