SAVSKI VENAC: Četiri devojke uhapšene sa 42 kilograma skanka!

Uhapšena je crnogorska državljanka Marija V. (1988), kao i Beograđanke Ksenija J. (1989), Tamara S. (1987) i Milica V. (1986)

  • 3

Policajci Savskog Venca otkrili su 42 kilograma skanka i uhapsili četiri osobe ženskog pola zbog trgovine narkoticima.

Uhapšena je crnogorska državljanka Marija V. (1988), kao i Beograđanke Ksenija J. (1989), Tamara S. (1987) i Milica V. (1986).

Torbu sa 13 kilograma, u Beograd je iz Prizrena, donela je Marija V. Policajci su devojku uhapsili na dolaznim peronima BAS-a, kada je izašla iz autobusa i uzela trobu iz prtljažnika. Usledio je pretres stana u naselju Krnjača, gde je otkriveno još 29 kilograma marihuane-skanka.

Osumnjičene su uhapšene pošto je policija dobila informaciju da se u autobusu koji saobraća na relaciji Prizren - Beograd nalazi putnik koji u koferu nosi veću količinu narkotika, navodi se u saospštenju koji je bio upakovan i spremljen za dalju distribuciju.

Osumnjičene će uz krivičnu prijavu biti privedene istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi policija.

Kako Telegraf saznaje, u 2012. godini inspektori beogradske kriminalističke policije zaplenili su 425 kilograma svih vrsta narkotika, što je najveća zaplena na godišnjem nivou u istoriji beogradske policije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA