Šokantno: Demolirao policijski auto sekirom, policajci mu pucali u glavu! (FOTO)

Pripadnici Interventne patrole 92 teško su ranili Đorđa Rankovića (20) u selu Guncati kod Barajeva. Lekari u Urgentnom centru bore se za njegov život. Ranković je već poznat po siledžijskom ponašanju i teškim krađama

  • 59

Pripadnici Interventne patrole 92 teško su ranili Đorđa Rankovića starog 20 godina, u selu Guncati kod Barajeva, jutros oko 3 sata. On je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar, a lekari se još bore za njegov život.

Prethodno je Ranković pucao iz pištolja, pretio sekirom, narušavao javni red i mir i maltretirao rodbinu. Prema našim saznanjima, na poziv uplašenih i uznemirenih ljudi na lice mesta došla je policijska patrola Barajeva. Pošto je prethodno sekirom razbio automobil svoje rođake, koja je i pozvala policiju, Ranković je nasrnuo i na njihovo vozilo i demolirao ga, takođe sekirom.

Ubrzo je stigla i Interventna patrola. Više puta su zatražili od Rankovića da preda oružje i sekiru, ali se on oglušio o naređenja. Nastavio je da preti i nekoliko puta je uperio pištolj ka policajcima sa namerom da puca. Tada je pripadnik Interventne jedinice ispalio metak upozorenja u vazduh, a zatim dva projektila mladiću u glavu.

Protiv Rankovića postoji veći broj krivičnih prijava za drsko i siledžijsko ponašanje, razbojništva i teške krađe. Na lice mesta izašla je, pored ekipa za uviđaj, i kontrola zakonitosti rada policije. 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    29. decembar 2012 | 19:03

    Ne lupajte gluposti kad ne znate nista o dogadjaju....a o zakonu da ne govorim...on je isao prema njima sa uperenim pistoljem i sta su trebali da ga cekaju i predaju mu svoje oruzje..a pucao je u glavu zato sto je policajac bio u zaklonu iza auta tako da je video samo gornji deo grudi i glavu prestupnika!a to koliko je nasa policija sposobna govore statistike a ne misljenja vas koji niste izasli iz svog sela....ili grada,svejedno....drugim recima ne znate nista o zivotu a pogotovo o situacijama u kakvoj se nasao policajac!!Skrecem paznjuda je covek postupio skroz u skladu sa zakonom i da je nesumnjivo imao uslova za upotrebu vatrenog oruzja kako zakon kaze!!

  • buzga72

    29. decembar 2012 | 18:56

    on nišani na tebe a treba još da ga samo onesposobiš.policajci su bitniji od ološa

  • paja

    29. decembar 2012 | 17:59

    dali je neko cuo u nasoj policiji da postoji I drugi nacin da se onesposobi covek osim da mu se puca u glavu.. Srbija nema sposobne policajce,a posebno ne odgovorne ljude koji ce objektivno ispitati opravdanost upotrebe oruzja I lisavanje zivota prilikom intervencije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA