HRVATSKI RODITELJI: Ne želimo da nam deca masturbiraju! (VIDEO)

Udruženje

  • 1

Udruženje "Grozd" iz Hrvatske pokrenulo je ovih dana u toj zemlji akciju za zabranu zdravstvenog obrazovanja u školama, jer, prema njihovim rečima, u okviru ovog predmeta deca uče "bezobrazne" stvari.

- Kao ključne probleme u sadržaju polnog učenja predavači su istakli prikazivanje rodne ideologije, prema kojoj je sasvim prihvatljivo da devojčica zamišlja da je dečak i obrnuto. Naglasili su da se seksualnost u nametnutom polnom učenju tretira isključivo kao fizički čin bez uključivanja emocija, što je za katolike neprihvatljivo. Tako će decu učiti kako da masturbiraju, postavljaju kondom, kako da se sa partnerom dogovore oko zaštite prilikom odnosa - saopštili su iz ovog udruženja.

Roditeljima kojima je ovakav vid učenja neprihvatljiv preporučeno je da kroz savete u školama o svojim stavovima informišu direktora škola, a onda i nadležno ministarstvo.

Ovo udruženje, prema njihovim tvrdnjama, ima oko 40.000 članova.

Pogledajte video:

(I. M. / Izvor: 057Info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    30. decembar 2012 | 14:09

    Kakvi papani! A oni kao nikada nisu radili takve stvari. Bolje da deca uče o seksu u pozitivnom kontekstu nego u negativnom da misle da je seks nešto čega treba da se stide. Danas je normalno da deca na televiziji gledaju strašne slike ratova i nasilja, a seks je još uvek tabu tema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA