ZBOG LJUBAVI! Srpkinja se ubila skokom sa nebodera u Njujorku!

Uredno odevena Marijana Bego (54) skočila je 22. decembra sa Bego-Ezar galerije, kojoj je posvetila mnoge godine. Poslednjih nedelja mučila se u dugovima i konstantno je razmišljala o tome kako je njen život dostigao tako nisku tačku

  • 0

Nesrećno zaljubljena Marijana Bego, vlasnica galerije na Medison aveniji u Njujorku, ostavila je pismo od 100 ispisanih stranica za sobom pošto je skočila s krova, i taj manifest nazvala je ''Najromantičnijom pričom svih vremena''!

U pitanju je testament koji može da svedoči o njenoj ljubavi prema umetnosti i prema poslovnom, ali i emotivnom partneru sa kojim je bila skoro 20 godina Keduri Ezaru (46), koga nikad nije ''naučila da prestane da voli'', čak i godinama nakon što su raskinuli.

- Kako je mogla da dozvoli da se tako nešto desi? – napisala je koristeći veoma loš engleski, konstatno se pozivajući na sebe u trećem licu, i to je poslala rođaki Ivani Ristić u Srbiju.

- Čitavog svog života imala je želju, i šta sad ima od toga??! Nema muža, nema decu, nema ušteđevinu, zdravstveno osiguranje, ma bilo kakvu podršku! – pisala je Marijana.

Uredno odevena Marijana (54) skočila je 22. decembra sa Bego-Ezar galerije, kojoj je posvetila mnoge godine. Poslednjih nedelja mučila se u dugovima, i konstatno razmišljala o tome kako je njen život dostigao tako nisku tačku.

Poslednja kap, zapravo, bilo je to kada je Ezar ukinuo njeno zdravstveno osiguranje i kreditnu karticu iako je ona tada imala polomljenu ruku i trebalo je da ide na razne terapije. Pokušala je da mu se suprotstavi 18. oktobra, međutim to nije dobro prošlo.

- Rekao joj je: ''Odlazi. Samo trošiš novac. Ne mogu da te podnesem, zato ili ćeš ti otići ili ću ja!'' – napisala je Marijana.

To ju je samo vodilo u sve teže stanje depresije, a neuzvraćena ljubav ju je praktično dovodila do ludila. ''Celo telo joj se trese, nije mogla samu sebe da prepozna'', pisala je u trećem licu o sebi.

Kada je uvidela da se radovi u njenoj galeriji slabo prodaju i da sve svakako propada, onog momenta kada je poslala svoje pismo skočila je i ubila se.

Ivana Ristić saznala je za Marijaninu smrt baš tim putem, kroz pismo, nekoliko dana kasnije.

- Ona je bila moja podrška, sunce, uzor. Kao mala pisala sam u svom dnevniku da bih želela da mi je ona majka – stiglo je iz Srbije Postu putem mejla.

(I. M. / Izvor: Alo / Foto: Patrick Mcmullan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA