TUŽNO: Starica zbog samoće izmislila razbojništvo, nanela sebi lakše povrede

Starica je u prijavi navela da su je dvojica razbojnika pretukli, a zatim joj kanapom vezali ruke i noge, nakon čega su izvršili premetačinu kuće. Koliko je starica bila uporna u svemu, govori i to da je sebi nanela nekoliko lakših povreda

  • 0

Starica G. G. iz Čardačana, kod Laktaša u BiH, privedena je nakon što je policiji lažno prijavila da su je u porodičnoj kući napala i pretukla dvojica maskiranih razbojnika.

Motiv nesretnoj starici bilo je razočaranje, jer je niko od dece već duže vreme nije posetio, pa je odlučila da skrene pažnju na sebe.

Fingirano razbojništvo policiji je prijavljeno 29. decembra prošle godine, oko 20 sati, pišu "Nezavisne novine".

Starica je u prijavi navela da su je dvojica razbojnika pretukli, a zatim joj kanapom vezali ruke i noge, nakon čega su izvršili premetačinu kuće.

Koliko je starica bila uporna u svemu, govori i to da je sebi nanela nekoliko, ipak lakših povreda. G.G. je nakon prijave pregledana u Domu zdravlja u Laktašima, gde je utvrđeno da nema težih povreda.

Daljom istragom policija je utvrdila da je čitav slučaj izmišljen.

Iz CJB Banjaluka navode da će protiv G. G. biti podnesen izveštaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog lažne prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA