MISTERIJA UBISTVA: Srbe masakrirali šverceri automobila ili droge?

Tragedija iz Frankfurta u kojoj su na svirep način, nožem, ubijena dvojica srpskih državljana još nije dobila svoj epilog, a postoji nekoliko verzija ubistva - da su ih ubili trgovci automobilima, drogom ili je reč o starim dugovima

  • 0

I dalje traje misterija oko ubistva državljana Srbije Marka Jakšić (20), kik-boksera iz Zemuna, i Bojana Ristića, (37) iz Bora, u hotelu "Luksor" u centru Frankfurta, kada su ih trojica napadača na svirep način izboli noževima.

Nemačka policija proverava da li su državljani Srbije ubijeni zbog poslova s narkoticima.

- Dvostruko ubistvo je najverovatnije povezano s trgovinom drogom. Međutim, daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim zločinom. Policija traga za trojicom napadača na srpske državljane - pišu nemački mediji.

Marko Jakšić je bio prijavljen na adresi Doma zdravlja u Šilerovoj ulici u Beogradu, a kako je tamo rečeno, njegov očuh je otputovao u Nemačku kako bi preuzeo telo mladića.

Prema pisanju medija, Bojan Ristić i Marko Jakšić navodno su bili deo bande pljačkaša koja je harala tim gradom!

Kako "Alo" saznaje, nemačka policija sumnja da su Jakšić i Ristić učestvovali u tipovanoj pljački dvojice biznismena, od kojih su usred dana na ulici oteli 45.000 evra!

- Jakšić je poznat policiji kao član kriminalne bande koja se bavila pljačkama, a privođen je i zbog posedovanja narkotika - kaže anonimni izvor.

Jakšić, koji se amaterski bavio ultimat fajtom, pre mesec i po je otišao u Frankfurt, gde je boravio zajedno sa Ristićem.

Tamošnja policija je došla do pouzdanih tragova koji dvojicu Srba navodno dovode u vezu sa spektakularnom pljačkom koja se odigrala krajem prošle godine.

Sumnja se da je možda upravo podela plena bila motiv za njihovo ubistvo. Biznismene je presreo jedan od pljačkaša i uz pretnju pištoljem naterao ih da uđu u automobil. Oteo im je novac i dao ih drugoj dvojici, koji su pobegli s plenom.

Okolnosti i motivi ubistva u Frankfurtu i dalje nisu u potpunosti poznati javnosti, ali otac druge ubijene osobe otkrio je da su Marko i njegov sin izbodeni nožem. Nezvanično se pominje da su Jakšić i njegov prijatelj raznosili pice kada se desio incident u kom su stradali.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA