JEZIVO: Mladić propada kroz led i umire u jezeru pred 20 vatrogasca! (VIDEO)

Pred mnogobrojnim posmatračima i vatrogascima, Kenet Braun utopio se kada je hteo da pretrči zaleđeno jezero, a led ispod njega pukao. Scena je zabeležena kamerom

  • 0

Dvadesetogodišnji Kenet Braun iz Šampanja u američkoj državi Ilinois utopio se 1. januara pred očima 22 vatrogasca i mnogobrojnih posmatrača, a tragična scena snimljena je kamerom.

 

Braun je pokušao da pretrči zaleđeno jezero, led je popustio, a on je propao kroz njega i završio u hladnoj vodi. Prema nekim tvrdnjama, mladić je bežao od policije, ali to nije potvrđeno.

 

Policija i vatrogasci brzo su stigli na mesto događaja, ali su očito bili preplašeni da i sami ne propadnu u zaleđeno jezero, pa mladiću dugo niko nije pružio pomoć. Prema njemu je punih 15 minuta neuspešno bacano uže, ali mladić nije uspeo da ga dohvati, pa je preminuo.

 

Ostalo je nejasno zašto spasioci nisu prema mladiću ranije krenuli gumenim čamcem. I policajci i vatrogasci odbili su da komentarišu ovaj slučaj.

 

 

(Telegraf.rs / Jutrnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA