POŽAR NA VIDIKOVCU: Goreo dom za stara lica, 6 povređenih (FOTO)

U privatnom domu za stara lica u Ulici Sretena Mladenovića, u beogradskom naselju Vidikovac, izbio je požar u kojem je povređeno šest osoba, dok je 40 njih evakuisano, najteže je povređena jedna žena koja je zaposlena u domu, jer je, bežeći od vatre, skočila sa terase prvog sprata

  • 0

U privatnom domu za stara lica u Ulici Sretena Mladenovića, u beogradskom naselju Vidikovac, izbio je požar, u kojem je šest osoba hospitalizovano a 40 evakuisano, saznaje Telegraf.rs.

Prema saznanjima našeg portala, požar u ovom domu izbio je oko 00.30 časova u jednoj od soba na prvom spratu, a zahvaljujući efikasnoj intervenciji 19 vatrogasaca spasilaca, koji su na lice mesta stigli za šest minuta od prijema poziva, niko od starih, slabo pokretnih ljudi nije stradao.

Kako Telegraf saznaje, šest osoba je hospitalizovano a 40 je evakuisano, koji su, ipak, nakon intervencije vatrogasaca vraćeni u svoje sobe.

Najteže je povređena jedna žena koja je zaposlena u domu, jer je, bežeći od vatre, skočila sa terase prvog sprata.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić posetio je evakuisane ljude i istakao da su zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečene katastrofalne posledice.

Načelnica Sektora za vanredne situacije grada Beograda Sanja Vuksanović Žugić pohvalila je pravovremenu reakciju zaposlenih iz doma koja je olakšala složenu intervenciju vatrogasaca.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage koju sprovode inspektori beogradske kriminalističke policije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA