MEDOJEVIĆ: Depardje, sram treba da te bude!

"Živela Francuska. Živela Evropa. Živela slobodna i poštena Crna Gora. Dole prevaranti, lopovi i izdajnici. Sram te bilo Depardje", napisao je crnogorski političar na svom Fejsbuk profilu, dodavši da ga je sramota poruke koju šalje njegova vlada, primajući poreskog kriminalca

  • 2

Nezadovoljan što je premijer Crne Gore Milo Ðukanović primio francuskog glumca Žerara Depardjea, funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk porukom "sram te bilo Depardje".

- Najoštrije protestujem protiv odluke naše vlade da premijer Crne Gore primi jednog od najvećih poreskih kriminalaca Evrope, koji ne želi da plati porez na prihode i imovinu i traži zemlju gde će moći da boravi - prenosi portal Analitika poruku Medojevića.

Lično me je sramota poruke koju šalje moja vlada da su utajivači poreza dobrodošli u moju Crnu Goru, piše crnogorski političar.

Medojević je Depardjea savetovao da bude "pošten i da plati porez Francuskoj", navodeći da od tog poreza "država Francuska treba da plati narodne kuhinje, skloništa za beskućnike i socijalnu pomoć za one poštene i časne Francuze koji ne mogu i nemaju".

"Nadam se da i dalje verujete da su poštenje i patriotizam vrednosti na kojima treba da vaspitavamo našu decu. Živela Francuska. Živela Evropa. Živela slobodna i poštena Crna Gora. Dole prevaranti, lopovi i izdajnici. Sram te bilo Depardje", elektronska je poruka Medojevića slavnom glumcu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaa

    9. januar 2013 | 17:09

    Ne s... Medo ko da niko ne zna ko si ti.ti si čovjek koji uvjek ide za vjetrom kako suva.od slobodana milosevica preko momira bulatovica i Mila sad si kao neki pošten covjek

  • smesno

    9. januar 2013 | 20:13

    Depardieu je do sada platio svoj porez ali od kako socijalisti hoce da dignu porez na 75% mnoge fortune planiraju da se exiliraju a na stotine su to vec i uradile! Njegovo je pravo da radi sta hoce sa svojim novcem mada kao coveka malo ko postuje u FR! Sklon je atraktivnosti, senzaciji, skandalima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA