LOCIRAN: Šarić se krije u Crnoj Gori?

Odbegli narko-bos neko vreme boravio je u Crnoj Gori, a u skrivanju mu pomažu kriminalne grupe sa Kosova sa kojima je učestvovao u švercu droge

  • 4

Narko-bos Darko Šarić, za kojim je Srbija raspisala poternicu u januaru 2010. godine, utočište pronalazi na prelazu između  Crne Gore i Kosova i Metohije, prenose crnogorski mediji pozivajući se na izvore iz vrha srpske policije.

Prema informacijama na koje se pozivaju, Šarić je neko vreme boravio u Crnoj Gori, a u skrivanju mu pomažu kriminalne grupe iz južne srpske pokrajine sa kojima je učestvovao u švercu narkotika.

- Činimo sve da Darko Šarić bude uhapšen, ali ove informacije za sada ne želimo da komentarišemo - navodi naš izvor iz policije. On objašnjava da na lociranju i hapšenju odbeglog Pljevljaka srpske službe bezbednosti sarađuju sa američkom DEA.

Darko Šarić poslednji put je zvanično viđen upravo u rodnim Pljevljima pre raspisivanja poternice.

Od tada, izgubio mu se svaki trag. Neko vreme spekulisalo se da se skriva u Crnoj Gori, ali su iz susedne države te informacije demantovane.

U februaru prošle godine u javnost je isplivala informacija da je Šarić uhapšen u Južnoafričkoj Republici, ali iako je Srbija poslala zahtev u kom traže i potvrdu ove informacije, zvaničan odgovor nikada nije stigao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Happy

    10. januar 2013 | 18:40

    A sta ce mu neko da ga stiti pa u cg ga niko nikad nece naci.

  • smesno

    10. januar 2013 | 18:38

    Netreba on putovati, nalazi se pred nasim nosevima, pitanje nije geografsko vec ljudsko, ko ce prvi da ispljuje parce od onih sto ga kriju...

  • Srdjam Bg

    10. januar 2013 | 18:27

    Ma nije moguce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA