OSTAVIO DETE BEZ MAJKE: Vladan (21) nožem ubio Marinu (24) iz ljubomore

Ona je meni bila prva u svemu, pa i u ubistvu - rekao je Vladan Jovanović policiji nakon ubistva. Marina i on imaju sina kog su dali na usvajanje, a motiv ubistva najverovatnije je bio drugi muškarac u životu nesrećne devojke

  • 0

LJUBOMORA! Vladan Jovanović (21), koji je 14. januara ujutru u beogradskom naselju Resnik nožem usmrtio svoju nevenčanu suprugu Marinu Zlatković (24), kaže da je to uradio iz ljubomore, jer je nesrećna devojka planirala da ga napusti.

- Ona je meni bila prva u svemu, pa i u ubistvu. Ne mogu sve da objašnjavam. Razlog je ljubomora. Mnogo sam je voleo - bilo je prvo što je Jovanović rekao policiji na uviđaju, nakon ubistva, prenosi dnevni list "Alo".

Veče pre tragedije, par je bio na proslavi srpske Nove godine, ali kada su se rano ujtru vratili kući, počela je žučna rasprava. Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je suprugu najpre davio, a zatim ju je kuhinjskim nožem ubo u vrat. On je policajcima rekao da je zločin počinio oko 5 sati ujutru a da je posle toga pozvao svog brata, koji je pokušao da mu pomogne da opere krv sa poda u sobi.

Tri sata kasnije, Jovanović je javio vlasniku kuće u kojoj je živeo, M. K., da njegovoj supruzi "nije dobro", ali je stanodavac, ipak, posumnjao na ubistvo, pa ga ubedio da pozove policiju.

Vladan i Marina upoznali su se u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj pre dve godine. Navodno, njih dvoje već imaju sina, ali su ga dali na usvajanje. Međutim, nakon dve godine ljubavi, Marina je, izgleda, odlučila da ostavi svog nevenčanog supruga.

- Imala je nameru da ga ostavi jer se zaljubila u nekog mađarskog državljanina, za koga je, navodno, htela i da se uda. Koliko sam čula, Vladanova porodica se bavila podvođenjem devojaka, pa su i Marinu hteli da uvuku u "posao", ali se ona nije dala - ispričali su susedi ovog para.

Jovanović je radio u "Gradskoj čistoći" i do sada nije osuđivan.

(M. S. / Izvor: Alo / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA