VELIKO CRNIĆE: Pijan brutalno pretukao oca!

Dragan N. (45) najpre je vređao suprugu, potom joj udario šamar i lakše je povredio. Nakon toga, izašao je u dvorište i sukobio se s ocem, jer mu je ovaj prigovarao zbog nasilničkog ponašanja

  • 2

Požarevačka policija uhapsila je Dragana N. (45) iz Velikog Crnića, jer je u pijanom stanju brutalno pretukao svog oca, koji je zbog teških povreda, opasnih po život, prebačen za Beograd.

Ovo nasilje se dogodilo u porodičnoj kući osumnjičenog, u kojoj se on najpre posvađao sa svojom suprugom. Tokom svađe u kupatilu, najpre je vređao suprugu, potom joj udario šamar, nanevši joj lakše povrede. Nakon toga, izašao je u dvorište i sukobio se s ocem, jer mu je ovaj prigovarao zbog nasilničkog ponašanja i opijanja.

- Revoltiran zbog ovog prebacivanja, osumnjičeni je ocu uputio brojne uvrede, a potom i fizički nasrnuo na njega, udarajući ga pesnicama po glavi i telu. Teško povređeni čovek hitno je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu, gde mu je ukazana prva pomoć. Međutim, pošto je zadobio povrede opasne po život, prebačen je u Urgentni centar u Beogradu – saznajemo iz istrage.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA