Prodavao eurokrem od čokolade sa otpada!

Utvrđeno je da je osumnjičeni J. K. sakupljao džakove sa čokoladnim otpadom sa deponije fabrike "Swislion", a da je kasnije, u nehigijenskim uslovima, pravio krem i prodavao ga po znatno nižoj ceni

  • 8

Vrščanin J. K. (50) uhapšen je zbog sumnje da je proizvodio i prodavao eurokrem napravljen od čokolade sa deponije vršačke fabrike "Swislion", prenosi portal eVrsac.rs.

U akciji je zaplenjeno 1.055 kilograma ovako napravljenog krema.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni sakupljao džakove sa čokoladnim otpadom, koji se baca na fabričku deponiju, a da je kasnije u kući, u nehigijenskim uslovima, smrzavanjem i otapanjem odvajao plastiku, džakove i drugi otpad od bačene čokolade. Potom je od čokoladnog dela pravio krem, pakovao ga u kantice i prodavao po znatno nižoj ceni od one u radnjama - rekao je izvor ovog portala, blizak istrazi.

Protiv J. K. je podneta krivična prijava, a tek će se daljim analizama utvrditi da li je krem koji je proizvodio i prodavao štetan po zdravlje ljudi.

(Telegraf.rs / Izvor: eVrsac.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    16. januar 2013 | 07:43

    Rusija: a da ti je zatrovao ne daj Bože decu? Jel bi pričao snašao se jadan?! To je lud čovek i mora da ide tamo gde ludaci idu.

  • VeljaMG

    16. januar 2013 | 09:06

    Ko jos pominje spomenike?! Ovde se radi o obmani i trovanju ljudi!!!

  • Bataca

    16. januar 2013 | 07:49

    Samo strogim kaznama se može sprećiti ovako nešto ili slično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA