Mesecima silovao maloletnu rođaku!

Majka i očuh devojčice J. S. (15) rade u Nemačkoj, a nju i njenog mlađeg brata ostavili su u Majdanpeku da bi nastavili školovanje. Devojčica je plačući priznala da se teča Saša D. (40), koji je trebalo da se stara o deci, pet meseci seksualno iživljavao nad njom

  • 11

Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je mesecima silovao i seksualno se iživljavao nad maloletnom rođakom J. S. (15), koja mu je bila poverena na čuvanje!

- Majka i očuh devojčice poslednjih nekoliko godina rade u Nemačkoj, a J. S. i njenog mlađeg brata ostavili su u Majdanpeku da bi nastavili školovanje. Kupili su im stan preko puta Saše i njegove žene, koja je deci rođena tetka - kaže izvor iz istrage.

On dodaje da je Saša trebalo da se stara o deci, međutim, u poslednjih pet meseci više je boravio u stanu J. S. nego u svojoj kući.

- To je izazvalo sumnje njegove supruge. Ona je nekoliko puta pokušala da razgovara sa njim, ali on je, navodno, tvrdio da između njega i devojčice nema ništa - rekao je sagovornik.

Ipak, najcrnje sumnje ostvarile su se kad je pre nekoliko dana majka devojčice stigla iz Nemačke.

- Devojčica se danima čudno ponašala i izbegavala razgovor s majkom. Na kraju, prekjuče joj je, plačući, priznala da je teča siluje poslednjih pet meseci! Rekla je da ju je Saša u početku "čudno dodirivao", a da je onda počeo da traži od nje da ga pipa po intimnim delovima. Ispričala je i da joj je pretio da će je izbaciti iz stana i reći njenoj majci da je kurva! Postajao je sve agresivniji i sve je duže zlostavljao da bi je na kraju i obljubio - dodaje on.

Saša je u policiji negirao seksualno zlostavljanje devojčice i uporno ponavljao: "Mi se volimo, ona je sama pristala da ima odnose sa mnom". Protiv njega je podneta prijava za silovanje i određen mu je pritvor.

Policija je u prisustvu socijalnog radnika i devojčicine majke saslušala i J. S.

- Ponovila je da je prošla kroz pakao i da bi se ubila da joj se majka nije vratila i pomogla joj. Ponavljala je da mu je svaki put govorila da prestane i molila ga da je ostavi na miru, ali uzalud - rekao je izvor iz policije.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA