STRAVIČNO: Profesor silovao učenicu (14) dok je njegova žena gledala!

Majklu Brueru (68), profesoru iz Mančestera, sudi se zbog silovanja učenice pre 30 godina. Devojčica koja je nakon što je suspendovana iz škole zbog alkohola živela kod Bruera bila je ubeđena da je sva zlostavljanja zaslužila, zbog pažnje i navodne ljubavi koju su joj Bruerovi pružili

  • 0

Majklu Brueru (68) profesoru muzičkog u jednoj elitnoj privatnoj školi u Mančesteru sudi se zbog stravičnog čina silovanja tinejdžerke pre 30 godina. Naime, Bruer je silovao svoju učenicu (14) vezavši je za krevet kaišem i to dok je njegova supruga gledala.

Ovaj slučaj dogodio se pre tri decenije, a kako se saznalo Bruer je od 1978. godine osim kuće i svoju kancelariju koristio za napastvovanje devojčica.

Profesor je mnoge devojčice uzimao kao dadilje, koje bi silovao čim bi ostao sam sa njima. Na sudu, Bruerov advokat je u lošoj odbrani rekao kako je Bruer harizmatičan i brilijantan profesor koji je kao mlađi samo voleo da pipka devojčice.

Silovana devojčica, koja sada ima 48 godina, u mladosti je bila muzički genije, ali je imala problema sa alkoholom što je Bruer koristio. Pošto je u jednom trenutku zbog poroka bila suspendovana iz škole, jedno vreme je živela kod profesora.

Da stvar bude gora, kao tinejdžerka živela je u ubeđenju kako je ona sva zlostavljanja zaslužila, zbog pažnje i navodne ljubavi koju su joj Bruerovi pružili.

Profesor i njegova supruga nalaze se u pritvoru, a nakon završenog suđenja biće im određena zatvorska kazna.

(I. D. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA