LOPOVI ŠEPRTLJE: Ukrali televizor, koji im je prilikom bekstva ispao i razbio se!

Trojica Požarevljana Dragan K. (63), Zoran J. (25) i Stefan K. (20) opljačkali su balon-halu u "Bambi parku" i sa sobom poneli televizor, muzički stub, risiver, kameru, fiskalnu kasu i veću količinu alkoholnog pića, koji su im tokom bekstva ispali i razbili se

  • 0

Trojica Požarevljana Dragan K. (63), Zoran J. (25) i Stefan K. (20) ostali su bez većeg dela "plena" iz pljačke balon-hale u "Bambi parku", jer su prilikom bekstva iz ruku ispustili i razbili ukradene tehničke uređaje.

- Osumnjičeni su 12. januara, tokom noći, najpre nožem isekli ceradu balona na sportskom objektu "Impuls DOO Bambi park", a potom su sva trojica ušla kroz tako načinjen otvor. Nakon izvršene premetačine u poslovnim prostorijama, sa sobom su poneli televizor, muzički stub, risiver, kameru, fiskalnu kasu i veću količinu alkoholnog pića – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Međutim, kradljivci su odmah ispustili i razbili fiskalnu kasu, koju su ostavili na fudbalskom terenu. Nakon toga, dok su sa ukradenim stvarima bežali prema kući jednog od njih, iz ruku su im ispali i razbili se i televizor i risiver.

Ostale pokradene predmete policija je pronašla i oduzela tokom pretresa kuća trojice osumnjičenih, koji su nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu za tešku krađu, predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA