Pucnjava na koledžu u Teksasu, troje ranjeno! (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio u biblioteci koledža u blizini Hjustona, kada je naoružani muškarac otvorio vatru. Povređeno je troje ljudi, uključujući i napadača

  • 1

Naoružani muškarac otvorio je danas vatru u jednom koledžu u blizini Hjustona u Teksasu, javljaju američki mediji i ističu da je povređeno troje ljudi, uključujući napadača.

Incident se dogodio u biblioteci, a očevici kažu da su napadaču stavljene lisice na ruke, dok desetine policajaca traga za drugim osumnjičenim.

Studenti koji se nalaze u kampusu upozoreni su preko Fejsbuk stranice koledža da se sakriju, dok je ostalima rečeno da ne dolaze u kampus.

Na televizijskim snimcima se vidi kako ljudi leže na podu i kako je najmanje jedna osoba unesena u kola Hitne pomoći u kampusu "Lon star koledža" blizu Hjustona.

Zasad nije poznato više detalja o ovom incidentu, a prema rečima portparola koledža Viki Kesidi, situacija je "prilično haotična".

Ovo je najnovija u nizu pucnjava u američkim školama, a prethodna se dogodila u decembru, kada je u osnovnoj školi u Konektikatu ubijeno 26 osoba, među kojima je bilo 20 dece.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA