ZA DLAKU: Beba jedva izbegla stravičnu smrt (VIDEO)

Vozač Micubišijevog terenca izgubio je kontrolu na putu i zaneo se, prelazeći u drugu traku iz koje je dolazio MAZ-ov teretnjak. Uspevši da ga ne udari svojom prednjom stranom, automobil se ipak toliko zaneo da je udario u zadnji deo kamiona. U tom trenutku, kroz prozor automobila je na put izletela beba

  • 14

KAKVA SREĆA! Incident koji se dogodio 20. januara u pola šest posle podne na putu dugačkom 529 kilometara između Moskve i Ufe u Rusiji mogao je da stoji života jedno nedužno dete, ali je srećom sve prošlo bez težih posledica.

Vozač Micubišijevog terenca izgubio je kontrolu na putu i zaneo se, prelazeći u drugu traku iz koje je dolazio MAZ-ov teretnjak. Čovek u kamionu uspeo je da izbegne sudar svojom prednjom stranom, ali se automobil ipak toliko zaneo da je udario u zadnji deo kamiona.

Zbog siline udara, devojčica (rođena 2011. godine) koja se nalazila na zadnjem sedištu izletela je kroz prozor. Vozač teretnjaka koji je upravo u tom trenutku nailazio uspeo je da zadrži prisebnost i skrenuo je dovoljno da ne pregazi dete.

Kod devojčice je dijagnostifikovana rana na prednjem delu glave i odmah je primljena u bolnicu, ali neće imati ozbiljnijih posledica.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дашони

    23. januar 2013 | 12:32

    СЛАВА БОГУ И САМО СЛАВА ДРАГОМЕ БОГУ

  • Mima

    23. januar 2013 | 14:06

    Au Sunce ti... strašno.. dete je samo Bog spasio, niko više...

  • filip

    23. januar 2013 | 14:38

    A zasto dete nije u svom sedistu za decu lepo vezano pojasevima ?.. Neka zahvale roditelji bogu a za sledeci put ce valjda znati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA