Ljilji Buhi ponovo suđenje za trovanje Čumeta

Suđenje bivšoj ženi Ljubiše Buhe Čumeta, optuženoj da je pokušala da ga otruje, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 26. februar

  • 1

Suđenje Ljilji Buhi, optuženoj da je 2002. godine pokušala da otruje tada svog supruga, svedoka saradnika Ljubišu Buhu Čumeta, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 26. februar.

- Ljilja Buha došla je u Palatu pravde, ali nije saslušana jer je u međuvremenu promenjeno sudsko veće pred kojim će se voditi postupak, pa će on posle više od deset godina od tog događaja ponovo da krene iznova - kaže izvor iz Višeg suda.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu za pokušaj ubistva protiv Ljilje Buhe posle njenog svedočenja u Specijalnom sudu tokom procesa protiv pripadnika "zemunskog klana" 30. novembra 2005. godine.

Ona je tada priznala da je po nalogu ubijenog vođe "zemunskog klanaDušana Spasojevića Šiptara, koji joj je pretio da će joj ubiti sina i silovati ćerku, pristala da 2002. godine tadašnjem suprugu sipa otrov u piće.

Muža je, kako je tada ispričala, pokušala da ubije sipajući mu otrov u sok, ali je ipak uspeo da preživi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    24. januar 2013 | 01:37

    Та друкара не умире тако лако

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA