STRAŠNO: Silovao bolesnu i nepokretnu staricu!

Ceo slučaj otkriven je kad je žena 20. januara prijavila zlostavljanje policiji. Ona je inspektorima detaljno opisala kako se Zoran Z. seksualno iživljavao nad njom, nakon čega je manijak i uhapšen

  • 6

Zoran. Z. (47) iz sela Grujinci kod Bosilegrada uhapšen je 21. januara zbog sumnje da je dan ranije silovao staru i bolesnu ženu u jednom selu u okolini ovog grada.

- Ceo slučaj je otkriven kad je teško bolesna starica 20. januara prijavila zlostavljanje policiji. Ona je inspektorima detaljno opisala kako se Zoran Z. seksualno iživljavao nad njom, nakon čega je manijak i uhapšen - kaže sagovornik lista "Kurir" iz istrage.

Zoran Z. je upao kod žene u kuću i zapretio da će je ubiti ako nekome kaže šta joj je radio.

- Ona nije imala snage da se brani. Bila je preplašena. Nakon lekarskog pregleda utvrđeno je da ima povrede od silovanja - navodi izvor.

Zoran Z. je odranije poznat policiji i to zbog istog krivičnog dela. Već je izdržao zatvorsku kaznu zbog silovanja jedne žene iz vranjskog kraja.

- Nakon policijskog zadržavanja od 48 sati, protiv Zorana Z. je podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Vranju, koje je donelo zahtev za sprovođenje istrage - navodi izvor lista "Kurir".

Nakon što ga je istražni sudija saslušao, osumnjičenom je određen pritvor do mesec dana.

SILOVANJA U 2013. GODINI

2. januara u javnoj garaži u Makedonskoj ulici u centru Beograda silovana je i pretučena P. K. (29).

Nepokretnu Zaječarku T. D. (31) 10. januara silovao je muškarac star oko 50 godina. Pre toga manijak je devojku, njenu majku i očuha uspavao narkotikom koji je sipao u sok.

Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen je 16. januara zbog sumnje da je obljubio J. S. (15), koja mu je bila poverena na čuvanje.

Nenad R. (19) iz Beograda uhapšen je 19. januara zbog sumnje da je u Mirijevu silovao Ljiljanu J. (69).

(M. R. / Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    25. januar 2013 | 10:19

    Streljajte bre vec jednom to djubre dokle da citam ovo. Kakva vam je to drzava svaka budala radi sta hoce dok svi okolo gledaju.Ljudi probudite se iz 100 godisnjeg sna uzmite oruzije u ruke i cim vam neka takva budal pridje pali odma u voimi oca.

  • Dukii

    25. januar 2013 | 11:09

    Ovo je strasno! Dobiti mesec dana za silovanje pa to nema nigde.Treba lincovati sudiju koji je izrekao tolicnu kaznu!

  • FamouzZ

    25. januar 2013 | 10:56

    Koji debili :O Sta ce im To u zivitu ? Jbt zbog takvih debila devojke ne smeju izaci da se provedu , ne smeju sami iz skole ici . To je zalosno . Takve ljude bi ja na kolac nabio , maloumni silovatelji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA