TRAGEDIJA NA "ZRENJANINCU": Aktivirao bombu zbog ljubavne svađe?

Svetlana Vuković (53), koja je u četvrtak uveče povređena u eksploziji bombe, i dalje je u teškom stanju. "Kašikaru" je aktivirao Miroslav T. (57), najverovatnije zbog ljubavnih razmirica

  • 2

Beograđanka Svetlana Vuković (53), koja je u četvrtak uveče teško povređena u eksploziji bombe na parkingu restorana "Bele zore" u Krnjači, oporavlja se u Urgentnom centru, ali je i dalje u vrlo teškom stanju.

Telo muškarca koji je poginuo prilikom aktiviranja "kašikare", prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde je u ponedeljak identifikovan kao Miroslav T. (57) iz Rakovice. Policija istražuje ovaj slučaj, a kako smo nezvanično saznali, motiv ove tragedije bile su, najverovatnije, ljubavne razmirice.

Prema rečima očevidaca, Svetlana je malo pre eksplozije na parkingu, sedela u lokalu sa Miroslavom. Kada su izašli, usledila je žučna rasprava u kojoj je Miroslav izvadio "kašikaru" iz džepa i aktivirao je. Prve informacije iz policije ukazuju na to da su Svetlana i Miroslav bili u ljubavnoj vezi i da je zbog nerešenih odnosa došlo do razmirica.

- Ženu sam znao iz viđenja. Dolazila je povremeno u restoran sa prijateljicom na piće - kaže Blagoje Brajkovski, vlasnik restorana "Bele zore".

- U četvrtak sam bio u restoranu do predveče i nisam video njih dvoje. Konobari su mi kasnije ispričali kako su sedeli za stolom, pili sok i razgovarali. Kažu da je bilo evidentno da se raspravljaju, ali ništa nije ukazivalo da će se dogoditi takva tragedija. Kada su popili piće izašli su napolje, a onda se ubrzo začuo prasak. U restoranu to nije zvučalo kao bomba, već kao da je neko baš jako zalupio vratima. Tek kada je počela da dolazi policija, ljudi u restoranu su izašli i videli šta se dogodilo - rekao je on.

U Urgentnom centru su nam potvrdili da se Svetlana Vuković nalazi na odeljenju Šok B Kliničkog centra Srbije, gde lekari ulažu velike napore da joj pomognu.

- Prilikom eksplozije zadobila je višestruke povrede po celom telu, zbog čega je njeno stanje vrlo ozbiljno i opasno po život. U ovom trenutku nezahvalno je davati bilo kakve prognoze - rekli su nam u KCS.

Inače, Svetlana Vuković je zaposlena u OŠ "Zaga Malivuk" u Krnjači, gde radi kao psiholog.

U ovoj obrazovnoj ustanovi kažu da je kobnog dana najnormalnije završila smenu i da ništa nije ukazivalo na to da ima nekih problema. Sa njom se, kako su nam rekli, direktorka škole čula telefonom oko 20 sati, kako bi se dogovorile o detaljima u vezi sa školskom slavom Sveti Sava, kojoj je Svetlana u ponedeljak trebalo da prisustvuje.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anita

    26. januar 2013 | 01:31

    Kakve su kukavice muškarci, cccc...Svakodnevno čitamo ovakve vesti, koliko puta ste pročitali da je žena ubila zbog ljubavnih razmirica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA