ZBOG 15.000 DINARA: Sinovi diplomate iz Angole napali dve Srpkinje!

Dve osamnaestogodišnjaknje iz Beograda napala su trojica sinova diplomate Angole u Srbiji. Devojke su momcima pozajmile 15.000 da plate račun u jednom klubu, ali kada je trebalo da vrate novac, mladići su ih napali

  • 7

Devojke H. E. (18) i A. Z. (18) iz Beograda napala su trojica sinova diplomate Angole u Srbiji i sve zbog 15.000 dinara.

Beograđanke, koje organizuju žurke po kafićima, pozvale su momke iz Angole da budu gosti jednog beogradskog kluba. Sve je bilo u redu dok nije došlo vreme da momci plate šta su popili.

- Pravdali su se da nemaju novca i molili da platimo mi, pa će nam oni dati pare. Nismo imale drugog izbora, pošto je gazda kluba u koji smo dovodili goste rekao da računi moraju biti plaćeni. Uspele smo da sakupimo 15.000 dinara i platile ceh. Momci iz Angole koji su i ranije posećivali naše žurke rekli su nam da će nam narednih dana vratiti novac. Zvale smo ih nekoliko puta, ali su nam stalno govorili da malo sačekamo i da će nam vratiti dug - priča A. Z., jedna od oštećenih devojaka.

Kako trojica rođene braće iz Angole koji žive u centu Beograda sa ocem nisu vraćala novac, devojke su odlučile da odu do njih kući i uzmu ono što im pripada.

-  To veče kada su napravili račun mi smo ga slikale mobilnim telefonom, međutim kada smo im ga u stanu pokazale, nisu mogli da veruju da je to njihv račun. Tražili su nam original i nisu mogli da veruju da su popili 15.000 dinara. Počeli su da nas vređaju. U jednom trenutku došlo je do koškanja. Kako nisam htela da izađem iz stana dok nam ne daju novac koji nam duguju, jedan od braće me je gurnuo, i pala sam niz stepenice. Tada sam povredila nogu - ispričala je A. Z.

Ogrebotine po licu tog dana dobila je i H. E., koja se raspravljala sa drugim državljaninom Angole. Devojke kažu da se na silu izbačene iz stana, a da novac nisu dobile. Dodaju i da ne znaju ni kome bi se obratile za pomoć.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Talija

    27. januar 2013 | 07:09

    Ha ha ha. Naivnih li ribizli. Ja kada neke ribizle pozovem na zurku ja i platim. Bez obzira koliko popiju, Cuti i trpi. A one kao pozvale momke na zurku, a da ne piju, Ili da piju i da plate. Pa kakav je to poziv na zurku. Jos im na gajbu posle a nece da izadju. ha ha ha. Sa slikanom fakturom. he he he. Bitno je ko stoji iza njih. Ako su mlade izvestice se. Za 10 godina bice kao neka nasa poznata pevaljka.

  • dex

    27. januar 2013 | 01:23

    Hahaha

  • dule

    27. januar 2013 | 08:32

    Nek se obrate mom pokojnom dedi koj mi uvek govorio pare se nikome ne nazajmljuju jer nece nikad da ti ih vrate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA