Domaćin za slavu naručio maloletne prostitutke!

Maloletnice su držane u posebnoj sobi, u koju su zarad seksualne zabave, između slavskog jela i pića, drugog dana Svetog Jovana odlazili vlasnik kuće iz Grocke i njegovi prijatelji

  • 15

Više maloletnica podvođeno je u jednoj privatnoj kući u Grockoj i to u svrhe proslave drugog dana slave Svetog Jovana.

Naime, Slobodan A.(44) i Darko A.(23), otac i sin iz Smedereva, koji su u petak uhapšeni zbog trgovine ljudima, među mušterijama imali su čoveka koji je krsnu slavu obeležio bludom i razvratom u svom domu. U te svrhe je nekoliko devojčica taksijem iz Smedereva, a kako se sumnja u organizaciji uhapšenih dovedeno 21.januara ove godine u Grocku, gde ih je čekao gazda kuće s prijateljima spremnim da pored hrane i pića sveti dan obeleže Ii ovim vidom "zabave".

Kako bi svoje muške prijatelje obradovao za svoju krsnu slavu, čovek je pozvao uhapšenog oca i sina i naručio nekoliko devojaka, među kojima su bile i maloletnice. Zatvorio ih je u posebnu sobu, a njegovi gosti su imali mogućnost da kada god požele uđu i zabave se sa devojkama, a zatim se vrate slavskom ručku. Iznajmljene devojke su svima bile na raspolaganju za sve od vođenja ljubavi do oralnog zadovoljavanja, Broj poseta maloletnicama u sobu gostima nije bio ograničen – objašnjava sagovornik iz policije.

Nakon ovakvog saznanja policija je u petak uhapsila oca i sina, Darka i Slobodana, zbog sumnje da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova  u Srbiji, podvodeći četiri maloletnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoletnih devojaka. Policija sumnjiči još tri osobe da su koristile seksualne usluge maloletnica, iako su znale da su maloletne i da su žrtve eksploatacije i trgovine judima.

- Organizatori su usluge devojaka naplaćivali od 2.000 do 5.000 dinara – navodi se u saopštenju policije Smedereva.

Uhapšeni Darko i Slobodan terete se da su, koristeći teške materijalne, socijalne i porodične prilike žrtava, vrbovali devojke da pružaju seksualne usluge.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rankovic

    28. januar 2013 | 01:14

    Iznajmiti kamion, potrpati sve ucesnike ovog gnusnog I bolesnog dela ... Na livadu i likvidirati.

  • dada

    28. januar 2013 | 05:04

    Bolesnici, to je sve sto imam da kazem. Ova sorta je sramota svake nacije na svetu. Najstroze moguce kazne i imena i prezimena u novimama, da se obeleze za celi zivot.

  • PiksiCZV

    28. januar 2013 | 03:19

    I treba da nas nema na planeti kad radimo ovakve stvari ZA KRSNU SLAVU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA