U KOREJI JEDU DECU: Postali ljudožderi zbog gladi (FOTO)

Neimenovani izvor iz severnokorejskog sela u kojem se dogodio slučaj kanibalizma rekao je da je otac ubio najstariju ćerku dok je njegova supruga bila na poslu, a onda je ubio sina jer je bio svedok ubistva sestre. Kada se supruga vratila s posla, rekao joj je da imaju "meso"

  • 6

Muškarac iz Severne Koreje pogubljen je nakon što je optužen da je ubio svoje dvoje dece koje je planirao da pojede kako ne bi umro od gladi.

Navodno je od gladi  na farmama u Severnom i Južnom Huangeu umrlo oko 10 hiljada ljudi i strahuje se kako bi broj slučajeva kanibalizma mogao rasti.

Iako se ovi navodi uzimaju sa rezervom, vesti sa ovim sadržajem je sve više, a slučajevi kanibalizma navodno već mesecima potresaju Severnu Koreju. Bez dostupnosti interneta u ovoj zemlji i mogućnosti da se proveri istinitost, sve se svodi na spekulacije o široko rasprostranjenom ljudožderstvu.

Tajni izvještaji Azija presa govore i o slučaju starijeg muškarca koji je iskopao mrtvo telo svog unuka i pojeo ga. Drugi je za ručak skuvao vlastito dete.

Uprkos tim stravičnim izveštajima, Kim Džong Un (30) potrošio je veliku svotu novca na lansiranje raketa u prošlih nekoliko meseci.

Neimenovani izvor iz sela u kojem se dogodio slučaj kanibalizma rekao je kako je otac ubio najstariju ćerku dok je njegova supruga bila na poslu, a onda je ubio sina jer je bio svedok ubistva sestre. Kada se supruga vratila s posla rekao joj je da imaju "meso", ali je ona postala sumnjičava i kontaktirala s policijom, koja je pronašla delove dečjih tela.

- Posebno su šokantne bile brojne ispovesti o kanibalizmu - rekao je novinar Jiro Ishimaru iz Azjia pres,a koji je i napisao izveštaj na 12 stranica.

Tajne reportaže govore o tome da je hrana oduzeta iz dvaju provincija i poslata stanovnicima glavnog grada Pjongjanga.

Ovo nije prvi put da su se glasine o kanibalizmu pojavile u ovoj zemlji.

Naime, u maju prošle godine iz južnokorejskog Instituta za nacionalno ujedinjenje rekli su kako je jedan čovek pogubljen jer je pojeo kolegu, a ostatke tela pokušao da proda kao ovčetinu.

O slučajevima kanibalizma postoje i izveštaji iz zatvora.

(I. D. / Jutarnj.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    28. januar 2013 | 15:26

    Opet americka propaganda, sad ce njih da bombarduju da bi nahranili ljude, kao sto su nas, Iracane itd...

  • Драгољуб Николић

    28. januar 2013 | 17:04

    Који су болесници ови американци, леба ми. Ахаахахах, неименовани извор,ха !? Када лупате глупост увек вам птичица рекла ? Не, американци једу децу, и метафорички и буквално. Ту сте се мало зајебали.

  • Dukii

    28. januar 2013 | 14:14

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA