Dve godine zlostavljali devojku ometenu u razvoju!

ZlostavljačI Đ.M. (37) i N.D. (23), koji su dve godine silovali devojku, otkriveni su tek nakon ucene njene porodice i pokušaja iznude novca

  • 3

Kruševačka policija uhapsila je Đ.M. (37) i N.D. (23), iz okoline Kruševca, pod sumnjom da su dve godine silovali i maltretirali devojku ometenu u razvoju. Osumnjičeni Đ.M. je devojku, koja je osoba sa posebnim potrebama, upoznao u jednom kruševačkom kafiću 2011. godine.

- Upoznali su se u kafiću "LS", gde je devojka izašla sa drugaricom, inače poznanicom Đ.M. Osumnjičeni se predstavio kao Mateja Kristijanović, a i slagao je da ima 28, a ne 37 godina. U prvo vreme su se viđali u gradu. Potom je Đ.M. dolazio automobilom i odvozio je u svoju kuću u selu Vitanovac, gde su imali seksualne odnose. U to vreme, devojka je još bila maloletna - priča sagovornik.

Međutim, Đ.M. je od maloletnice ometene u razvoju tražio da ima seksualne odnose i sa njegovim prijateljem N.D., koji mu pomaže na farmi svinja.

Devojka je u početku to odbijala, ali je kasnije pristala jer joj je Đ.M. zapretio da će o odnosu s njim ispričati njenim roditeljima.

Nekoliko puta devojka je pokušala da se sakrije od nasilnika. Menjala je brojeve telefona, ali bi je oni uvek našli i odvodili u kuću Đ.M., gde su se iživljavali nad njom.

- Đ.M. je vremenom postao surov prema devojci. Šamarao je i tražio da od roditelja, koji su dobrostojeći, uzima novac i daje ga njemu. Optuživao ju je da mu je navodno ukrala 200 evra, a prošlog petka ju je pozvao i pretio joj  da  neće ostati živa ako ne vrati tih 200 evra - dodaje sagovornik.

Ko zna koliko bi trajala agonija devojke da siledžije nisu počele da ucenjuju i njenu porodicu. Pozvali su njene ukućane telefonom i upozorili ih da neće više videti ćerku, ukoliko im ne isplate 200 evra.

Otac je pretnje prijavio policiji, koja je otkrila i seksualno iživljavanje nad devojkom.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • germani

    1. februar 2013 | 06:30

    U zatvor tu svinju

  • Marko

    1. februar 2013 | 12:41

    Nije ta devojka jedina kojoj je taj isti Mateja,Djole,Miki pretio pisem 3 imena jer se tako predstavlja. Hvala Bogu pa nisu sve isto prosle kao ta mala.... Govori kako navodno zivi u Svajcarskoj,nema roditelje,kako ima dosta novca....... Dalje ne bih da pisem..... Pozdrav svima

  • Toni

    1. februar 2013 | 11:14

    Ma sve to na goli otok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA