SVIREPO: Zbog svađe oko 1.000 dinara zario mu nož u grudi!

Goran K. (25) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Dragišu Cvetkovića (42), kada mu je zario nož u grudi zbog svađe oko 1.000 dinara

  • 1

Goran K. (25) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Dragišu Cvetkovića (42). Stravičan zločin dogodio se u četvrtak oko 22.30 sati na mostu u Kragujevcu, a, kako saznajemo, njemu je prethodila svađa oko 1.000 dinara.

Nekoliko sati pre ubistva, Dragiša i jedan maloletnik sedeli su u Goranovoj kući i pili.

- Dragiša je Goranu dao 1.000 dinara da kupi pivo. Međutim, umesto u radnju, Goran je otišao u kockarnicu i tamo sve spiskao! Kada se ni pola sata kasnije nije vratio kući, Dragiša je počeo da pretura po njegovim stvarima. Našao je vrednu flautu, koja je verovatno bila ukradena - priča izvor iz istrage.

Dragiša je spakovao instrument i otišao do obližnje kafane, iz koje je telefonom pozvao Gorana. Rekao mu je da dođe s parama ako hoće da otkupi flautu. Tokom razgovora došlo je do svađe, nakon čega je Dragiša sa drugom ponovo otišao kod Gorana.

- Usput su kupili benzin i napravili Molotovljev koktel, koji su bacili na kuću. Pokušali su da pobegnu, ali je Goran potrčao za njima. Dragišu je sustigao na mostu. Svom silinom zario je nož Dragiši u grudi i pobegao - priča naš izvor.

Dragiša je bio živ kada ga je slučajno videla policija. Umro je u bolnici.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andrija

    12. februar 2013 | 10:13

    ovo ubistvo ce biti zataskano kao i sva ostala jer nije ni iz jedne stranke tako da normalni gradjani mogu biti ubijeni kad god neko pozeli a daje iz neke vladajuce stranke pisali bi svaki dan i odma je sudjenje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA