BiH: Prefarbali ćirilicu na putokazima i preko nje nalepili šahovnicu

Prema saopštenju MUP Hercegbosanske županije, uviđaj su obavili radnici PU Livno, koji su utvrdili da su nepoznate osobe ili više njih tokom prethodne noći sivom bojom prekrile ćilirične natpise na 11 saobraćajnih znakova

  • 8

MUP Hercegbosanske županije primio je dojavu da su na magistralnom putu M 6.1 Livno-Tomislavgrad, u mestima Žabljak, Podhum, Miši i Golinjevo, oštećeni saobraćajni znakovi sa ćirilicom, koje je neko prefarbao i nalepio "hrvatsku šahovnicu".

Prema saopštenju MUP Hercegbosanske županije, uviđaj su obavili radnici PU Livno, koji su utvrdili da su nepoznate osobe ili više njih tokom prethodne noći sivom bojom prekrile ćilirične natpise na 11 saobraćajnih znakova-putokaza, dok su tri saobraćajna znaka porušena.

(Telegraf.rs / Foto: livno-online.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime i Prezime

    2. februar 2013 | 10:53

    Primitivci , pa cirilicom su napisani mnogi spomenici u Hercegovini , pismo koje nije samo srpsko , neznalice ! Bjezim sa ovog Balkana , primitivnog i zaostalog !

  • anti antifa

    2. februar 2013 | 12:05

    Ovi Hrvati svakodnevno pokazuju žestoku krizu identiteta.Pogotovo ovi iz Hercegovine koji su uvek važili za neobrazovane

  • komsija

    2. februar 2013 | 10:55

    Zbog takvih budala ce uvjek biti problema izmedju naroda koji pokusavaju da odrze miran i normalan zivo sa svojim komsijama i sunarodnicima...takve koji to cine treba smrtno kaznjavati jel ce sutra "ti" prvi praviti jos vece probleme i prozivanja...SRAMOTA I ZALOSNO..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA