• 10

Bašanovići na sudu, optuženi za krađu na Floridi

Prema podacima američkog sajta "Džejl bejs", Zoran i Bojana Bašanović uhapšeni su zbog teške krađe, kada je načinjena šteta do 5.000 dolara. Estradni menadžer potvrdio da je bio uhapšen, ali je kao razlog privođenja naveo to što nije imao dokumenta

  • 10

Advokatska kancelarija "Mihael D. Veinsten" potvrdila je da će na sudu zastupati estradnog menadžera Zorana Bašanovića i njegovu suprugu Bojanu za počinjenu tešku krađu, zbog koje su i uhapšeni na Floridi 27. decembra. Suđenje je zakazano za 9. maj u 8.30 časova kod Majkla Robinsona u sudnici 6750.
Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Zoran Bašanović potvrdio je da je bio uhapšen, ali je kao razlog privođenja naveo to što nije imao dokumenta.

Prema podacima američkog sajta "Džejl bejs", Zoran i Bojana Bašanović uhapšeni su na Floridi zbog teške krađe, kada je načinjena šteta do 5.000 dolara. Dan kasnije oni su pušteni uz kauciju od po 1.000 dolara, koju je za oboje platila Nina Mikalacki. Sudski slučaj protiv njih i dalje je otvoren, potrvdili su njihovi advokati.
U izjavi listu "Blic" Bašanović, član UO Crvena zvezda i direktor televizije "Svet plus info", rekao je da se našao u tržnom centru usled velike akcije hapšenja kriminalne grupe iz Istočne Evrope i da je policija legitimisala sve posetioce.
- Nisam imao nijedan dokument, što je u SAD ozbiljan prekršaj, pa sam priveden policiji radi identifikacije, pod sumnjom da sam možda član pomenute grupe. Objašnjavao sam da sam turista i da sam dokumenta zaboravio u apartmanu, ali su bili dosledni u procedurama, pa su me ostavili u pritvoru sve dok narednog jutra moj prijatelj nije doneo dokumenta na uvid i položio kauciju - rekao je Bašanović, inače bivši dečko Dragane Mirković.
U advokatskoj kancelariji "Miheil D. Veinstein", koja je specijalizovana za dela u oblasti kriminala, potvrdili su da zastupaju Bašanovićeve, kojima tek predstoji suđenje.
- Tačno je. Oni su naši klijenti. Sledeće ročište pred sudom zakazano je za 9. maj. Na sajtu stoji objašnjenje koje delo im se stavlja na teret - rekli su u ovoj kancelariji.
(M. R. / Izvor: Blic / Foto: florida.arrests.org)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    A,jes' faca,taj bi ukr'o iz oka...vazda' mu malo..,al' nas sramoti,I treba nam zabraniti odlaske preko...

  • karakondzula

    Krali...bio sam prisutan u molu...i on I zena...a puni para...c c c

  • LAVINIJA

    COVEK JE U GLAVNOM ODBORU SVOJE STRANKE I U UPRAVI ZVEZDE..NEMAM RECI.AKO JE OVO ELITA SA KOJIM KADROVIMA ONI MISLE DA MENJAJU VLAST U BGD-U? ODGOVOR- I NE MISLE,BEOGRAD JE OGOMAN ZALOGAJ I ONI GA SE PLASE I SAMO GA POMINJU S VREMENA NA VREME BAU,BAU..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima