Laušević: Srbijo, hvala ti za pasoš!

Glumac nije mogao da sakrije sreću kada mu je ministar policije Ivica Dačić uručio putne isprave

  • 1

Žarko Laušević, u trenutku kada mu je ministar policije Ivica Dačić u konzulatu u Njujorku uručio putne isprave, nije ni želeo ni mogao da sakrije sreću i radost.

- Srećan sam! Hvala vam! Pasoš će mi puno značiti da rešim neke svoje probleme i probleme svoje porodice! - rekao je Laušević Ivici Dačiću, dok je u ruci konačno držao dokument sa kojim će moći da izađe iz SAD, gde boravi već 12 godina.

Odeven u izlizane farmerke, vidno mršaviji nego nekada i sa dosta sedih u kosi, slavni umetnik je pričao sa članovima delegacije MUP-a i sa osmehom se prisećao svoje karijere.

Ministar policije i potpredsednik Vlade Srbije ovom prilikom je objasnio da Laušević ima jednaka prava kao i bilo koji građanin naše zemlje.

- Naglasio bih da svaki čovek, pa i Žarko Laušević, ima pravo na putne isprave, bez obzira na to šta mu se u životu dešavalo. On je zahtev predao pre sedam dana u konzulatu u Njujorku, i to da se izda po hitnom postupku, a to se poklopilo sa mojim dolaskom. Žarku je ovaj dokument bio preko potreban da bi rešio svoje probleme. On nije imao pasoš i papire u Americi, a ja sam odlučio da mu to lično uručim - rekao je Dačić.

Jedino što je glumac zamolio ministra policije i sve prisutne predstavnike srpskih medija jeste da se njegova slika sa njihovog sastanka ne objavljuje u javnim glasilima.

- Imam dogovor sa ministrom da se ove naše slike ne pojavljuju u medijima - rekao je Laušević pripadnicima "sedme sile", ali nije odbijao da se fotografiše sa članovima MUP-a, Dačićem i novinarima.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    2. februar 2012 | 09:32

    Laušević: Srbijo, hvala ti za pasoš! http://t.co/FH1f92EY

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA