AFERA CEPANICA: Prevarant vraća novac!

Nenadu Petroviću javila se osoba koja mu je preko oglasa umesto kompjutera prodala cepanicu. On tvrdi da je bio žrtva slične prevare i da je na nagovor prijatelja odlučio da i on nekome podvali

  • 3

Posle jučeranjeg teksta Telegrafa o internet prevari, kada je Nenadu Petroviću umesto netbuk računara na kućnu adresu stigla cepanica, prodavac  se u međuvremenu javio Petroviću i obećao da će mu vratiti  novac!

Zanimljivo je objašnjenje koje je mladiću dao prodavac iz Bačke Topole. Naime, on je rekao je da je bio žrtva slične prevare i da je na nagovor prijatelja odlučio da i on nekome podvali.

- Siguran sam da se uplašio nakon što je cela priča dospela u medije i da mi se zato javio. Obećao je da mi danas šalje novac post ekspresom - kaže Petrović, i dodaje da mu se juče javio i vlasnik sajta "Kupujem-prodajem" preko koga je i obavljena kupovina.

- Rekao mi je da je kupovina preko njegovog sajta bezbedna i da je prevaranata malo, ali da ipak moram da budem obazriviji prilikom kupovine na internetu. Objasnio mi je da postoji upustvo za bezbednu kupovinu na sajtu i da je trebalo da ga pročitam. Međutim, iako sam to pročitao, ništa osim toga da je prodavac od skoro član nije mi delovalo sumnjivo - kaže Petrović, i dodaje da mi je posebno drago što su mu bar mediji pomogli.

(Telegraf.rs / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    5. februar 2013 | 16:11

    Uh sto mi je ovo poznato, pa ako su njega isto tako prevarili pa ko veljo i j cu nekoga a da svu stetu plati ko precuti. Ma odmah bi ja krivicnu prijavu

  • Sonny

    5. februar 2013 | 18:17

    Ko tebe laptopom, ti njega cepanicom.

  • Nebojsa

    5. februar 2013 | 21:20

    I ja sam clan kupujem prodajem, odavno. Nikada me niko nije presao niti sam ja koga. Ovaj sto salje cepanice je bolestan. A naravno zahvaljujuci vama izigrana strana ce verovatno dobiti pare natrag.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA