Amnestiran sin Radovana Stojičića Badže

Posle odluke o smanjenju kazne njemu ostaje da odsluži još manje od dva meseca robije. Kazna smanjena i saučesniku Badžinog sina

  • 1

Vojislavu Stojičiću (33), sinu Radovana Stojičića Badže, ubijenog načelnika Resora javne bezbednosti i zamenika ministra policije, zatvorska kazna od 18 meseci zatvora zbog pokušaja pljačke vile na Dedinju u decembru 2010. amnestijom je smanjena je za četiri meseca i 15 dana.

- Stojičić je na osnovu sporazuma o priznanju krivice krajem 2011. godine, kada je priznao da je pokušao da opljačka jednu kuću, osuđen na 18 meseci zatvora i tada je i pušten iz pritvora u kom je proveo nešto više od godinu dana - kaže sagovornik iz suda.

Kako navodi, posle odluke o smanjenju kazne njemu ostaje da odsluži još manje od dva meseca robije.

Saučesniku Badžinog sina, Dragiju Mugoši, koji je osuđen na četiri godine zatvora, kazna je smanjena za godinu dana. Mugoša je prilikom sklapanja sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom priznao da je opljačkao više kuća na Senjaku i Dedinju, među kojima je i kuća bivšeg sportskog direktora FK Partizan Nenada Bjekovića.

(Telegraf.rs / Foto: MUP )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    5. februar 2013 | 19:09

    Pa da...takvim likovima ce se smanjiti kazne-evo nece vise majke mi...sramota! Navikli da uvek prolaze nekaznjeno ili sa smesnom kaznicom...takav ce opet da siri svoju bahatu narav i postenje...ali ako je sudija procenio da neceee...ja mu (NE) verujem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA