Mišel Obama radila sklekove u televizijskoj emisiji (VIDEO)

Prva dama Amerike prihvatila je izazov komičarke Elen Dedženers i u okviru njene "tok šou" emisije, pred publikom u studiju, izvela 25 sklekova

  • 3

Prva dama Amerike Mišel Obama, koja već dve godine promoviše zdravu ishranu i fitnes program, prihvatila je izazov komičarke Elen Dedženeris i u okviru njene "tok šou" emisije, pred publikom u studiju, izvela 25 sklekova.

Dedženeris je, kroz šalu, izjavila da ne bi bilo dobro da je pobedila prvu damu i da je zato odustala od rađenja sklekova, prenosi Rojters.

Prva dama je u emisiji otkrila i neke tajne o svom suprugu.

- Ume da bude neuredan. Ne skuplja svoje čarape - rekla je Mišel Obama na pitanje jednog gledaoca.

- On misli da je uredan, ali ima ljude koji mu pomažu. Ja mu kažem: "Nisi ti uredan, već ljudi koji skupljaju tvoje čarape po sobi. To su uredni ljudi", ispričala je supruga predsednika SAD-a Baraka Obame.

(Izvor: Tanjug/ Foto: gl-w.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SretenRadovic

    2. februar 2012 | 14:21

    http://t.co/BaJh7eCw A, sto ovo slucaj sa zenama nasih politicara. Da cujemo kako i sta pricaju i, recimo koliko sklekova mogu da urade.

  • MashaKaric

    2. februar 2012 | 12:53

    Ovako se danas rade predsednicke kampanje u svetu - predsednik pevusi a zena radi sklekove... A mi? http://t.co/UPGyTr8f via @telegrafrs

  • IlincicD

    2. februar 2012 | 14:12

    http://t.co/LiL90TXL Tako se radi kampanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA