TENDER: Uskoro gradnja Koridora 10 kod Vladičinog Hana

Sve dok se procedura ne okonča uz koordinaciju sa kreditorom izgradnje ove deonice, Evropskom investicionom bankom, ne može biti reči o najpovoljnijoj ponudi

  • 0

Otvaranjem finansijskog dela ponuda za izgradnju Koridora 10 od Caričine doline do tunela Manajle, komisija za ocenu ponuda Koridora Srbije započela je postupak kontrole svih pristiglih ponuda.

- Napominjemo da procedura izbora najpovoljnijeg ponuđača nije okončana sve dok traje postupak evaluacije ponuda - istakla je potparolka Koridora Srbije Sanja Stavrić, dodajući da evaluacija podrazumeva proveru tačnosti podataka i ispravnost svake ponude, uključujući i računsku ispravnost.

Stavrićeva je navela da sve dok se procedura ne okonča uz koordinaciju sa kreditorom izgradnje ove deonice − Evropskom investicionom bankom, i dok se na izveštaj o izboru najpovoljnije ponude ne pribavi njihova saglasnost ne može biti reči o najpovoljnijoj ponudi niti najpovoljnijem ponuđaču.

Konačnom odlukom komisije, uz primenu čvrsto definisanih okvira i pravila nabavki u postupku ocene ponuda, stiču se uslovi da se proglasi pobednik na ovom tenderu, dodala je ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA