Srbin osumnjičen za bombaški napad pušten da se brani sa slobode

- Ono što je sigurno je da se njemu stavlja na teret nelegalno posedovanje oružja - rekao je regionalni portprol KPS-a Besim Hoti za Telegraf

  • 2

Srđan Stojanović (40) kome je određen policijski pritvor od 48 sati zbog sumnje da je bacio dve eksplozivne naprave na kuću porodice Vučetić, kada je povređeno dvoje srpske dece, pušten je da se brani sa slobode.

Regionalni portprol KPS-a Besim Hoti potvrdio je za Telegraf da je Stojanović, uhapšen pod sumnjom da je bacio eksplozivne naprave na porodičnu kuću Vučetića, "posle 24 časa pritvora pušten da se brani sa slobode".

- Ono što je sigurno je da se njemu stavlja na teret nelegalno posedovanje oružja - rekao je Hoti i dodao da će "o tome kakve će sadržine biti optužnica odlučiti javni tužilac".

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Javni tužilac nije podneo zahtev za produženje pritvora u roku od 24 časa i osumnjičeno lice je usled nedostatka dokaza pušteno da se brani sa slobode zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Podsetimo, stric povređenih mališana rekao je za Telegraf da ne veruje da je Stojanović kriv za ovaj napad.

Deca su trenutno na Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj i njihovo stanje je stabilno.

(S. S. / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    6. februar 2013 | 11:17

    Dacicu podnesi ostavku vise,spasi nas!

  • Petko

    6. februar 2013 | 09:24

    Bolje da smo sve šiptare bacili u TE Obilić ionako pričaju da jesmo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA