IKODINOVIĆ: Lešanović i Čanak sukobili se oko muzike

Svedočenje Lešanovića i Ikodinovića preneo je advokat Goran Petronijević pošto su obojica odbili da daju izjavu medijima

  • 2

Pavle Lešanović iz Beograda ponovio je na suđenju za premlaćivanje da ga je lider LSV Nenad Čanak brutalno pretukao, a vlasnik kafane Danilo Ikodinović ispričao je sudu da su čarke između Čanka i Lešanovića započele još u kafani oko muzike.

Kako prenosi dnevni list "Kurir", svedočenje Lešanovića i Ikodinovića preneo je advokat Goran Petronijević pošto su obojica odbili da daju izjavu medijima.

Lešanovićev advokat Goran Petronijević ispričao je da je Ikodinović isključivo svedočio o dešavanjima u kafani pre tuče, da nije video samu tuču, ali da su čarke između Lešanovića i Čanka počele još u kafani zbog nesuglasica oko muzike, što su ponovila i dvojica konobara kafane "Tako je suđeno" koja su zatim svedočila.

Prema rečima advokata Petronijevića, Lešanovićev šofer, koji je inače student, ali ga povremeno vozi, rekao je pred sudskim većem da je bio jako uplašen kada je usledila tuča, da mu je Čanak prišao, prislonio pištolj na glavu i rekao mu da stavi ruke na volan i ostane miran, dok su dvojica muškaraca zajedno sa Čankom tukli Lešanovića ispred restorana.

U toku je kratka pauza, posle čega se suđenje nastavlja.

(E. T. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safe Driver

    8. februar 2013 | 19:47

    Jel student plaća porez i doprinose na te povremene vožnje, s obzirom da ja moram da ih plaćam, izdam račun i odgovaram za bezbednost vozila?

  • sudija

    9. februar 2013 | 00:40

    Zar Canak nije vec u corci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA