Advokat Lešanovića: Čanak je pretio oružjem!

- Lider LSV Nenad Čanak uperio je pištolj u glavu vozaču Pavlu Lešanoviću. Bilo je udaranja štapom, udaranja rukama i nogama, prebijanja ozbiljnog, upotrebe oružja, pretnje oružjem - rekao je Lešanovićev advokat

  • 8

Advokat Pavla Lešanovića Goran Petronijević rekao je danas da je njegov klijent tokom davanja iskaza potvrdio da je u noći između 21. i 22. septembra prošle godine ispred kafane bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića došlo do ozbiljnog prebijanja od gospodina Čanka i još dvojice ljudi.

Advokat je novinarima prepričao iskaz Lešanovićevog vozača, koji tvrdi da mu je Čanak uperio pištolj u glavu i primorao ga da stavi ruke na volan kako ne bi mogao da pomogne Lešanoviću tokom tuče.

- Bilo je udaranja štapom, udaranja rukama i nogama, prebijanja ozbiljnog, upotrebe oružja, pretnje oružjem - rekao je Petronijević.

Petronijević je kazao da Ikodinović, koji je dao iskaz kod istražnog sudije, zna za dešavanja u kafani "Tako je suđeno", čiji je vlasnik.

- Ikodinović zna ono što se dešavalo u kafani, sedeli su za stolom i pili. Tu je bilo nesuglasica oko naručivanja muzike, da li ova ili ona pesma, a niko nije procenio da to može da bude problematično - naveo je Petronijević.

Prema njegovim rečima, te večeri ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" kamere su bile isključene, ali se ne zna da li slučajno ili namerno.

Čanak je nekoliko dana nakon incidenta novinarima u Skupštini Srbije ispričao svoje viđenje tog slučaja i tom prilikom priznao da je nekoliko puta udario Lešanovića, jer je grubo vređao i provocirao njegovu bratanicu.

Nakon toga podneo je ostavku na mesto narodnog poslanika.

Prvobitno je bilo planirano da se saslušanje Lešanovića obavi 25. oktobra, ali se on tada nije pojavio pred istražnim sudijom iz zdravstvenih razloga, nakon čega je datum pomeren za 4. decembar, kada je Lešanović po drugi put izostao zbog snega na putu.

Lešanović je Čanka optužio da ga je 23. septembra ispred kafane "Tako je suđeno" na Ribnjaku sa dvojicom telohranitelja napao i pretukao nakon što su se posvađali u kafani.

Lider LSV je priznao da je tukao Lešanovića pesnicama i to jer je ovaj Beograđanin nasrtao na njegovu bratanicu Saru, koja je bila u kafani.

(M. B. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дашони

    8. februar 2013 | 16:17

    ЗАР ЈЕ НЕНАД ЧВАРАК ' ЈОШ НА СЛОБОДИ

  • Klisura

    8. februar 2013 | 22:31

    Зато је Чанак веома симпатичан? Из њега бре извире злоба и то на сваког ко не мисли као он. На сву срећу па није власт, иначе би га надрљали. Сепаратистички смрад!

  • sasa

    8. februar 2013 | 16:02

    Radim u jednom klubu u Bg.Paja Leš je retko antipatican tip.Pre 10-ak godina licno sam gledao jedan nokaut u clubu cinema koji je popio.Provokator i klasican debilos!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA