ZBOG PORODIČNE SVAĐE: Polio se benzinom i zapalio!

Telo Vladana Jovanovića (54) koje je gorelo u plamenu iz kola su izvukli slučajni prolaznici, pa je s brojnim opekotinama smešten na odeljenje intenzivne nege

  • 2

Vladan Jovanović (54) iz Valjeva pokušao je da se se ubije u širem centru grada! On se, posle porodične svađe, polio benzinom, seo u svoj auto i naočigled brojnih prolaznika zapalio!

Telo muškarca koje je gorelo u plamenu iz kola su izvukli slučajni prolaznici i on je sa brojnim opekotinama smešten na odeljenje intenzivne nege u valjevskoj bolnici. Vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da ugase vatra koja je zahvatila vozilo „zastava 101“.

Nesvakidašnji događaj odigrao se na uglu Radničke i Knez Miloševe ulice u blizini valjevske Tehničke škole. Naši izvori bliski istrazi navode da se nesrećeni čovek na ovaj potez odlučio posle svađe sa svojim ukućanima.

- Prema prvim informacijama, Vladan je imao žestoku svađu sa svojom snahom, nakon čega se polio benzinom, seo u kola i zapalio. Postoje indicije da je Vladan ranije imao psihičkih problema -  navode naši izvori.

Nesrećnog čoveka koji je odlučio da prekrati život na najsuroviji način od sigurne smrti spasili su slučani prolaznici.

- Njegov auto je bio zaustavljen u Radničkoj ulici, u blizini raskrsnice sa Knez Miloševom ulicom. Čovek je bio u plamenu. Još se nisam povratio od šoka posle te scene koju sam video. Ljudi su se brzo iskupili, vatra mu je već bila zahvatila glavu i gornji deo tela, kao i veći deo vozila.  Nekako smo se organizovali i uspeli da ga izvučemo iz kola, a brzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć i prebacili su ga u bolnicu- kaže jedan od očevidaca ove nesreće.

U valjevskoj bolnici nam je potvrđeno da je Vladan Jovanović sa teškim telesnim povredama primljen na odeljenje intenzivne nege.

Pacijent je primljen sa opekotinama glave i podkolenice, nalazi se u šok sobi, njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno i nastavljamo njegovo dalje praćenje - kažu u valjevskoj bolnici.

U valjevskoj policiji kažu da se još uvek utvrđuju motivi ovog nesvakidašnjeg pokušaja samoubista i navode da Vladan Jovanović ima prijavljeno prebivalište u Birčaninovoj ulici, u Tešnjaru, koji se nalazi na oko dva kilometra od mesta gde se dogodila nesreća.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA